Bezoek aan de Meers

Onze klas mocht als eerste mee met juf Ann naar de Meers. De leerlingen vonden dit een super ervaring. De leerlingen hebben vooral geleerd dat je veel geduld moet hebben om om te gaan met deze prachtige mensen. 








Wat voor ons een gemakkelijke spelletje lijkt (zoals UNO) is dat voor deze mensen zeker niet! De leerlingen namen elk een meneer of mevrouw voor hun rekening en ze leerden hun met veel geduld hoe zij het spelletje UNO moesten spelen.

Dikke proficiat jongens en meisjes!









Enkele sfeerbeelden van het forum voor de krokusvakantie (vrijdag 28/02)














Handbaltornooi SVS

Op woensdag 26 februari was er niet alleen boekenquiz, er was in de namiddag ook nog een sportactiviteit voor het 5de en 6de leerjaar samen.
Deze keer mochten we handballen. Onze ploeg heeft enkele keren mogen proeven van het winnen maar moest ook enkele keren toegeven dat de andere ploeg sterker was.

Proficiat aan onze handbalploeg!
Ook voor de juffen was het een zeer plezante namiddag!






GO GAVERBEEK GO op naar de BOEKENQUIZ

Op woensdag 26 februari was het weer zover! We mochten vertrekken richting Middenschool Groenhove ... eindelijk was het tijd voor de boekenquiz.
De leerlingen hadden zich al maandenlang voorbereid. Ze hadden alle boeken gelezen en opnieuw gelezen en ...
Naar jaarlijkse gewoonte mochten we ook weer een Joker knutselen. Wij kozen voor een gevarenkast. Als er gevaar dreigt op verveling dan breek je het glas. Achter het glas liggen enkele super spannende boeken op jou te wachten, als je deze leest zul je je gegarandeerd niet meer vervelen!!!
De jongens en meisjes van het 6de hebben dat zeer goed gedaan. We stonden op een verdienstelijke 4de plaats. Onze ploeg kende een beetje tegenslag doordat er een aantal ziek waren op de dag van de boekenquiz. De jongens en meisjes zijn niet bij de pakken blijven zitten en hebben hun beste beentje voorgezet!

En natuurlijk ... niet te vergeten, dank u wel aan het vijfde om zo goed voor hen te supporteren! Jullie hadden prachtige spandoeken gemaakt!

PROFICIAT aan Caisey, Yana, Ian en Youssry! Jullie hebben dat super gedaan!!!







UPDATE

Het was al een tijdje stil ... maar niet getreurd! Hier volgen enkele updates. Lees snel wat we allemaal hebben uitgespookt in het 6de leerjaar