De vredesklassen zijn voorbij ... opnieuw tijd om 'gewoon' naar de klas te gaan.

Beste jongens en meisjes,

Bedankt voor de voorbije week! De juffen en de meester hebben echt genoten van de vredesklassen. Het was een mooie mix waarbij we veel bijgeleerd hebben maar waar we vooral ook veel aangedurfd hebben!
Het was mooi om te zien hoe sommigen onder jullie telkens opnieuw de grenzen hebben verlegd ... een dikke proficiat daarvoor!!!

Neem zeker nog een kijkje op de blog van de gwp zelf: http://gwpgaverbeekwaregem.skynetblogs.be/blog/, daar kan je alle foto's die je wenst, downloaden op je eigen computer. 

Wie dit wenst kan gerust een USB-stick meebrengen en dan plaatsen we daar de volledige verzameling van foto's op.


Groetjes,
juf Angelique, meester Thomas, juf Conny en juf Liesbeth

Klaar voor vredesklassen???



Het is bijna zover ... binnen enkele dagen vertrekken we op vredesklassen richting Ieper!!!
Zijn jullie er klaar voor?
Geniet nog van de laatste vakantiedagen en daarna gaan we samen genieten van de vredesklassen.
Ik kijk er alvast naar uit! Jullie toch ook?!

Aan de ouders, zeker de blog van vredesklassen in het oog houden ... we zullen proberen om dagelijks een update te geven: http://gwpgaverbeekwaregem.skynetblogs.be/blog/

Groetjes juf Angelique

Forum voor de paasvakantie

Wij hebben de paasvakantie ingezet met alweer een zeer leuk forum!
Het is altijd opnieuw uitkijken naar de optredens van de jongens en meisjes van onze school. Bij dit forum werden ook de medailles uitgereikt voor wie elke ochtend een goeie dag zegt.

Geniet nog van de laatste dagen van de vakantie jongens en meisjes!!!

Groetjes juf Angelique








Vrij podium

De laatste dag voor de vakantie kregen de leerlingen van het 

4de, 5de en 6de leerjaar geen les!
Die dag mochten de leerlingen zich uitleven in 'het Grote oorlogsspel'. Dit spel kan je vergelijken met stratego ... maar dan in het echt. Wil je weten hoe leuk dit was, vraag dan zeker eens aan iemand van het 4de, 5de of 6de leerjaar!

Na hun grote inspanningen (want geloof me, de leerlingen hebben wat afgelopen in de loopgraven van basisschool Gaverbeek), was het even tijd om te ontspannen met een filmpje. De keuze viel op Ice Age 2. 

Na de middag mochten de leerlingen hun talenten laten zien op het vrij podium. De leerkrachten waren alvast verrast door al deze prachtige optredens! Het publiek heeft echt genoten. Proficiat aan al diegene die het hebben aangedurfd om te zingen, te acteren, te dansen, voor te dragen, te voetballen, ... Er zit heel wat talent bij basisschool Gaverbeek!!!
Bij deze alvast nog wat sfeerbeelden van het vrij podium.